Metode de livrare

V-TAC Europa a semnat contracte cu companii mari de transport cu un scop, Acela de a oferii clienților și partenerilor noștri, livrare rapidă, eficientă și la prețuri scăzute la orice destinație din Europa. Oferim de asemnea livrare rapidă pe cale aeriană pe aeroporturi mari din orice țară.

Toate produsele vin împachetate în cutii V-TAC.

Comanda dumneavoastră poate fi împărțită în mai multe cutii, ceea ce înseamnă că produsele pot ajunge la date diferite la destinație.
*Când produsele sunt livrare, trebuie să verificați conținutul și să vedeți dacă au existate deteriorări ale produselor pe perioada transportului. Dacă au existat deteriorări ale produselor trebuie să anunțați imediat compania V-TAC.

Returnări sau înlocuiri

Comenzile făcute prin intermediul echipei pot avea dată de livrare variabilă. Vă rugăm să vă asigurați că puneți la punct toate detaliile cu privire la livrare cu pesroana de contact prin email sau fax.

Retur și schimb

Vă rugăm citiți politica noastră privind returnările apăsând click AICI. Dacă aceasta nu vă ajută vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@v-tac.eu iar noi vă vom răspunde cu plăcere.