Distribuitori

V-TAC caută distribuitori

Vă oferim oportunitatea de a face parte din rețeaua noastră de parteneri de distribuție, marketing și revânzare . Așadar veți avea acces și le veți putea oferi clienților dumneavoastră produse moderne și avansate tehnologic la un preț rezonabil.

V-TAC este în căutarea unor companii care în prezent importă produse din China sau de la alți producători din alte teritorii. Suntem capabili să oferim acestor companii o nouă soluție – produse la prețuri de același nivel sau chiar mai mici decât oferă producătorii din China, produse localizate într-un depozit European, calitate constantă, servicii eficiente și rapide după vânzare, garanție europeană de cel puțin 2 ani de zile.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe, vă rugam să ne contactați.

Acoperim și livrăm produsele în orice țară Europeană și nu numai.

V-TAC oferă:

Distributors

Prețuri competitive
și discounturi considerabile

Distributors

Material de marketing: cataloguri, standuri etc

Distributors

Calitate ridicată – 2 ani garanțieContactați-ne acum și deveniți distribuitorul nostru în România

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.