Despre noi

Cine suntem

V-TAC este o companie internațională cu birouri în Bulgaria, Dubai, UK, Ungaria, Polonia, România , India, Hong Kong și Iralnda de Nord.

La V-TAC, obiectivul nostru principal este acela de la oferii produse revoluționare la cele mai înalte standarde de calitate în iluminatul cu led, domeniul fotovoltaic, Smart Home și electronică. Focusul nostru este acela de a oferii fiabilitate, inovație și sustenabilitate.

De-a lungul anilor ne-am exitins piața de desfacere în peste 70 de țări din Europa, Asia, Africa, Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii, având un portofoliu de peste 4500 de produse.
vtac-meaningful-about-us.jpg

Călătoria noastră de până acum

2009

V-TAC a fost fondată cu viziunea de a oferii soluții eficiente de iluminat cu led în întreaga lume.

2010

Birourile noastre din Dubai și Sofia, Bulgaria și-au exitins cu rapiditate rețeaua de distribuție.

2013

A fost deschis biroul de la Londra.

2015

Un laborator de teste intern a fost deschis la Sofia pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre. Aflați mai multe despre laboratorul nostru aici.

2016

V-TAC a fost listată la bursa de valori de la Londra în categoria 1000 comapanii care inspiră Europa. A fost și primul an în care a fost atinsă borna de 100 mil dolari cifră de afaceri.

2017

Am început parteneriatul cu Samsung și am lansat seria de produse V-TAC PRO.

2018

Am început parteneriatul cu Tuya și am lansat seria de produse V-TAC Smart.

2019

Am deschis noul birou din Polonia.

2020

Am deschis noul birou din Irlanda.

2021

Depozitul nostru central din Bulgaria a fost extins la 42000+ m2 și spațiile de birouri au fost mutate într-o nouă locație modernă.

2022

Am intrat într-o nouă eră, aceea a energiei verzi cu o gamă nouă de produse solare.

. . .

play.png

Ce spun partenerii despre noi

Noi credem cu tărie că succesul este un efort colectiv iar acest video este o mărturie clară că prin colaborare puternică și angajamente reciproce asumate putem reușii. Prezintă impactul pe care clienții și furnizorii noștri l-au avut aspura companiei și arată calitatea muncii depuse.
Noul centru de birouri și logistică

Noul centru de birouri și logistică

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 42 000+ m.p.