Despre noi

Stimate vizitator,

Bine ați venit în lumea, salvării energiei, unui mediu prietenos, modern, avansat și bineînțeles profitabil, cea a tehnologiei LED. Noi suntem V-TAC Europa Ltd – furnizorul de încredere în Europa a ledurilor. Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (London). Cu mai mult de 4 ani de experiență am înregistrat o creștere rapidă pe piața ledurilor. Suntem încântați și mândri de parteneriatele pe care le-am creat în Vestul, Estul, Centrul Europei și regiunea balcană.Dar nu ne oprim aici. Dorim și suntem în căutare de noi parteneriate, poate chiar cu dumneavoastră pentru a vă ajuta și a vă da un impuls în vânzarea ledurilor de calitate, cu disponibilitate și o varietate imensă de produse. V-TAC este marcă înregistrată, creată și dezvoltată după idea de iluminat cu LED. Obiectivele principale sunt designul, dezvoltarea și distribuția tuturor tipurilor de LED, cu o concentrare mai sporită pe produsele de bază și oferirea acestora la cel mai bun raport calitate – preț..

De ce are compania V-TAC succes?

Avem un depozit European centralizat, datorită căruia suntem capabili să livrăm orice cantitate de produse comandate partenerilor noștri în cel mult 5 zile.
Produsele noastre sunt certificate CE, RoHS, Dekra și TÜV. De asemnea folosim cipuri de caitate și alte componente furnizate de către Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen și Epistar.

De ce sunt produsele V-TAC căutate și după?

În primul rând vă oferim oportunitatea de a face parte din rețeaua noastră de parteneri de distribuție, marketing și revânzare . Așadar veți avea acces și șansa de a le oferi clienților dumneavoastră produse moderne și avansate tehnologic la un preț rezonabil.

În al doilea rând, noi oferim produse care schimbă viața,trăind într-o lume a risipei de energie și a amenințării distrugerii mediului înconjurător noi încercăm să combatem aceste probleme și oferim partenerilor noștrii posibilitatea unor afaceri reale, locul de muncă și consumatorul final.

Vă mulțumim pentru timpul petrecut pe site-ul nostru.

Așteptăm vești de la dumneavoastră,

Echipa V-TAC Europa

Madrid-WIPO-logo

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).