V-TAC a primit premiul TRUE LEADERS de la ICAP Bulgaria

V-TAC a primit premiul TRUE LEADERS de la ICAP Bulgaria

Suntem încântați să anunțăm că, pentru a 8-a oară, V-TAC a primit premiul TRUE LEADERS de la ICAP Bulgaria.

Lampă bactericidă cu ozon

Lampă bactericidă cu ozon

Lămpile bactericide emană raze UVC, care în combinație cu ozonul ucid 99,9 % din bacteriile, virusurile și chiar căpușele din încăperea. Aceste corpuri de iluminare sunt utilizate în școli, hoteluri, grădinițe, birouri, iar datorita V-TAC deja ar putea fi utilizate și în locuința dvs. Ele acoperă o suprafață de 60 m.p. la 360 de grade.

Reclame LED

Reclame LED

Orice afacere are nevoie de publicitate. Chiar nu doar publicitate, dar de cea mai potrivită publicitate, care va ajunge la un număr maxim de persoane și care va bucura ochiul spectatorilor. Și aici este nevoie de luminile LED, care deja au cucerit toate domeniile vieții noastre datorita numeroaselor sale avantaje.

Pas după pas

Pas după pas

Cu ajutorul produselor LED ale V-TAC v-ați putea face scările un loc mult mai sigur, dar totodată, a vă îmbunătăți design-ul interior pas după pas. Jocul între lumina și umbre vă va surprinde prin posibilitățile sale, dar totodată vă veți economisi și energie. LED-urile se deosebesc și prin durata lor de exploatare mai lungă, reducându-vă cheltuielile de întreținere.

Certificates

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS
TUV