Lampă bactericidă cu ozon

Lampă bactericidă cu ozon

Lămpile bactericide emană raze UVC, care în combinație cu ozonul ucid 99,9 % din bacteriile, virusurile și chiar căpușele din încăperea. Aceste corpuri de iluminare sunt utilizate în școli, hoteluri, grădinițe, birouri, iar datorita V-TAC deja ar putea fi utilizate și în locuința dvs. Ele acoperă o suprafață de 60 m.p. la 360 de grade.

Un avantaj important al acestor lămpi este faptul că sunt ușoare de purtat, iar datorita dimensiunilor lor compacte – 14/15/43,7 cm, ele ar putea fi întotdeauna cu dvs. - la vila, în vacanța sau la un camping. Au o durata de funcționare foarte lungă de 6 000 de ore, iar emițătoarele – tuburi bactericide sunt înlocuibile. Un alt avantaj este prezentat de faptul că prezintă rezultate perfecte la o putere scăzută – abia 38 W.

Este important de remarcat faptul că dacă aceste lămpi funcționează în încăperi închise, persoanele, animalele și plantele trebuie să fie în afara încăperii respective. În scopul protejării persoanei care pornește lampa, timpul de pornire este de 10 secunde. După sterilizare se recomandă aerisirea încăperii pentru 20-30 de minute.

Datorita protecției sale duble – UV și ozon, aceste lămpi sunt alegerea perfectă de prevenție pentru situația epidemiologică, cu care ne confruntăm în ultimele luni. Ele asigură dezinfectarea aerului și a suprafețelor și oferă posibilitatea de revenire la viața normală – activitate în condiții de siguranță la birou sau vizitarea unor restaurante și hoteluri.