Reclame LED

Reclame LED

Orice afacere are nevoie de publicitate. Chiar nu doar publicitate, dar de cea mai potrivită publicitate, care va ajunge la un număr maxim de persoane și care va bucura ochiul spectatorilor. Și aici este nevoie de luminile LED, care deja au cucerit toate domeniile vieții noastre datorita numeroaselor sale avantaje.

Luminile LED sunt eficiente d.p.d.v. energetic. Ele consumă o cantitate mult mai mică de energie față de luminile fluorescente, pot fi folosite pentru perioade de timp mai lungi, fiind foarte rentabile. Luminile LED sunt eficiente și pentru reducerea amprentei de carbon. Aspectul pozitiv este că implementarea soluțiilor verzi deja este o prioritate pentru firmele și întreprinderile contemporane, iar reclamele LED sunt sigure pentru mediul înconjurător. Luminile LED sunt populare și prin durata lungă de funcționare a acestora și nu necesită cabluri suplimentare, care ar putea deteriora efectele reclamei bune și interesante. Nu în ultimul rând, ele nu irită ochiul uman, totodată fiind destul de luminoase pentru a-și îndeplini destinația. Indicele mare CRI de redare a culorii arată culorile cele mai naturale ale obiectivelor, din aceste motive fiind mai atractive pentru ochii. La produsele V-TAC, CRI >80, ținând cont de scara de la 0 la 100.

Luminile LED sunt aplicabile și pentru reclamele externe – ele rezistă la diferite intervale de temperatură (de la -20° până la +45°С) sau la umiditate. Foarte populare sunt inscripțiile sau panourile luminoase, sau chiar ecranele, care ar putea fi folosite pentru atragerea atenției oamenilor direct pe strada. Luminile LED sunt excelente pentru popularizarea reducerilor la produse noi sau pentru încurajarea clienților a accesa profilurilor lor din mediile de socializare și pentru a se înregistra la cele mai noi informații sau buletine.