Ştiri

E timpul de Crăciun !

În momentul cel mai frumos al anului, Crăciunul, este timpul să acordăm atenție celor dragi. Ședințele foto profesionale au devenit o parte obligatorie a sărbătorii, iar diversele studiouri se întrec pentru a crea cel mai bun decor. Dar acesta nu este suficient pentru a realiza o fotografie perfectă. Profesioniștii știu că o cameră foto bună are nevoie și de o iluminare adecvată.

Petrecere LED

Tot mai multe cluburi de noapte aleg iluminarea cu LED-uri la proiectarea design-ului său. Unii optează pe baruri, pardoseli sau pereți iluminate, iar alții creează instalații de iluminat de artă care atrag mai mulți vizitatori. Această tehnologie a cucerit rapid toate domeniile vieții umane, iar deja și viața de noapte.

Lumina LED și în metro

Lumina LED deja a cucerit toate domeniile din viața noastră. Dar potențialul său de a transforma orașele mari în spații mai verzi cu o viață de calitate sporită nu este desfășurat pe deplin. În ultimii ani tot mai multe capitale schimbă iluminatul obișnuit din metrou-ul cu LED-urile eficiente din punct de vedere energetic.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.