Ştiri

Salvați Crăciunul cu V-TAC

Mirosul de scorțișoară, lapte cu cacao și mănuși calde ... acestea sunt o mică parte din semnele de iarnă și starea de spirit de Crăciun. În cea mai festivă lună a anului, este timpul să acordăm mai multă atenție confortului casnic și, cel mai important, darurilor.

Târgurile de Crăciun cu V-TAC

Primul lucru preferat tuturor în luna decembrie sunt cadourile, iar cel de-al doilea este, bineînțeles, târgurile de Crăciun. Acestea vă vor atrage de partea lor indiferent dacă vă plac prăjiturile de tip stollen, vinul fiert, lumânările parfumate sau decorațiunile ceramice. Și ca o parte din euforia de sărbătoare, dedicată familiei, prietenilor și confortului, vom acorda o atenție iluminatului fiecărui târg.

Merge la cinema cu V-TAC

După ce am scos din garderobă jachetele mai groase, din nou vine timpul să mergem la cinema mai des. Cu zilele de toamnă mai reci vin și serile de filme cu prieteni buni petrecute în atmosfera confortabilă a sălii de cinema cele mai apropiate.

Unul dintre avantajele cele mai importante ale unei săli, împreună cu floricelele de porumb gustoase, este iluminarea. Diodele emițătoare de lumină reprezintă decizia cea mai bună pentru fiecare sală de cinema, iar consumul lor redus de energie le transformă și în alegerea cea mai profitabilă.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.