Ştiri

Luminează sigur la Helloween!

Costumele înfricoșătoare, lanternele terifiante din dovleac și trucurile înspăimântători, dacă nu găsești bomboane. Astfel oricine cunoaște sărbătoarea preferată de copii Helloween. Dar de ce și iluminarea să fie înfricoșătoare, putând fi echipate cu lumini LED sigure.

Înlătură întunericul din subsol

Indiferent dacă aveți norocul să dețineți o mansardă cu una sau două ferestre sau o cameră întunecată, puteți transforma această încăpere într-un colț multifuncțional cu iluminarea potrivită. În majoritatea cazurilor, lumina zilei ale mansardei sau subsolului este foarte limitată sau lipsește pe deplin, de aceea diodele emițătoare de lumină reprezintă alegerea cea mai potrivită.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.