Ştiri

Week-endul sună mai bine cu V-TAC

Deși zilele de vară sunt doar o amintire drăguță, iar soarele nu mai răsare atât de puternic, mai sunt zile călduroase pentru a vă bucura de vremea de afară. La sfârșit de săptămână putem alege între culorile de toamnă ale parcului, confortul grădinii noastre proprii, un picnic la munte și, de ce nu, grătarul cu prietenii.

Iluminat de birou

Așaaa, toamna este aici, zilele de odihnă au trecut, iar elevii au deja temele de făcut. Pentru a avea grijă de sănătatea ochilor lor, este foarte important să alegeți un iluminat adecvat și de calitate. Un favorit în acest sens este lumina LED, care este cea mai apropiată de lumina naturală, lipsită de strălucire.

Cod: Soare

Protecția mediului înconjurător momentan este o problemă globală, cu care trebuie să ne angajăm cu toții. Iluminarea LED este un pas foarte important spre viitorul mai verde al planetei noastre, din acest motiv producătorii săi au combinat două tehnologii ecologice: LED și energia solară. Becul LED solar combină avantajele obținute de la utilizarea de senzori fotovoltaici și LED-uri.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.