Ştiri

Oprește timpul cu V-TAC

Februarie – în pragul primăverii, dar afară încă este rece. De aceea, putem conta pe odihna într-o cabană confortabilă cu șemineu, verandă de lemn și un pahar de ciocolată caldă, departe de viața zilnică din oraș. Iar iluminarea este o metodă practică și frumoasă prin care putem completa atmosfera această.

Relaxare completă cu iluminarea LED

În luna iubirii obligatoriu trebuie să ne răsfățăm, iar ce ar fi mai bun decât o odihnă spa într-un loc plăcut. Uneori însă aceste centre wellness sunt echipate cu toate conforturile și tratamentele contemporane, dar neglijează unul dintre elementele cele mai importante: lumina.

În lumina reflectoarelor

Fiecare îi place să fie în centrul atenției și întotdeauna să fie în lumina reflectoarelor, dar lucrul cel mai important este cum vei fi iluminat și cum te vor vedea ceilalți. Aceasta este de o mare importanță pentru actori care joacă în fiecare zi în fața publicului.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.