Ştiri

V-TAC se îngrijește de copiii

Deseori în orașele mari terenul pentru copii cel mai apropiat este dintre puținele locuri în care copii ar putea juca în aer liber. O dată cu apropierea zilele mai calzi majoritatea copiilor și familiile acestora își petrec timpul liber chiar în aceste locuri și rămân în parcuri până noapte.

V-TAC pentru persoanele active

Telefonul a devenit de mult timp parte indispensabilă din viața noastră de zi cu zi, fie că programăm întâlniri, trimitem e-mailuri, fotografiem locurile preferate, conducem o mașină sau ascultăm muzică. De-a lungul anilor, companiile de tehnologie depun eforturi pentru a ușura aceste activități și pentru a maximiza confortul consumatorilor.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.