Ştiri

Pârtii de schi LED

În toiul sezonului de iarnă și vacanțele, sporturile reprezintă o activitate preferată multora dintre noi. Încă după primele fulgi de zăpadă întoarcem privirea spre schi sau snowboard-ul în dulap. La lucrurile preferate putem adăuga și plimbarea de seară care reprezintă o experiență foarte amuzantă și de ce să nu fie și cu consum redus de energie și mai sigură?

Viitorul orașelor: lămpi LED de stradă

Imaginați-vă un oraș modern, dezvoltat și mai verde… În lupta împotriva poluării și încercărilor pentru o viață mai ecologică la mai multe locuri iluminatul de stradă trece la tehnologia LED mai eficientă. Londra, Las Vegas, New York și Los Angeles reprezintă numai o parte mică din orașele care au preferat să intre în conformitate cu standardele secolului al XXI-lea.

De ce nu o trecere de pietoni LED ”inteligentă”?

După ce iluminarea LED a preluat aproape orice moment din viața noastră de zi cu zi, iar multe orașe din lume și-au înlocuit în întregime becurile din iluminarea stradală cu becuri LED, acum a venit momentul și treceri de pietoni ”inteligente”.

Imaginați-vă o trecere de pietoni pe suprafața căreia sunt montate becuri LED, care iluminează traseul de traversare a străzii. Această lumină asigură semnalizare conducătorilor de automobile, de biciclete prezența pietonilor. Astfel, chiar dacă sunteți ascunși de pomii de a lungul străzii sau dacă v-ați distrat atenția din vin telefonului, traversarea voastră este mult mai sigură. Aceasta este o variantă mult mai fiabilă pentru copii pe stradă, care deseori apar în fața mașinilor fără a gândi la siguranța sa.

Pagina 1 din 7

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).