Ştiri

Dimineața începe cu V-TAC

Ce este primul lucru la care vă gândiți dimineața? Da, cafeaua, care să ne facă să uităm cât de mult dorim să mai dormim … Iar acum gândiți-vă de ce vizitați cafeneaua preferată? Răspunsul evident este cafeaua bună, mâncarea sau barmanul/barmanița, dar factorul mult mai delicat este rolul iluminatului și abilitatea acestuia să creeze o senzație de confort. Conștient sau nu, acesta influențează foarte mult modul de percepere a unui anumit loc și va determina decizia dacă îl veți vizita din nou.

V-TACtransformă bucătăria într-un paradis culinar

Unul dintre sărbătorile cele mai familiale, după Crăciun, este Paște. Acesta este timpul în care familia se adună din nou împreună pentru a coace cozonacii preferați sau pentru a vopsi ouă. Aceste activități plăcute se întâmplă într-unul dintre locurile cele mai vizitate acasă – bucătăria.

Parcurile au nevoie de V-TAC

Asa cum oamenii au nevoie de odihna si soare, la fel si parcurile au nevoie de V-TAC. Cu primele zile mai calduroase spatiile verzi urbane devin un loc din ce in ce mai preferat pentru intalniri, iar iluminatul in timpul noptii aici este foarte important, deoarece acesta asigura un mediu sigur si placut pentru iubitorii plimbarilor. Dar acest lucru este foarte scump. Pentru a se reduce costurile, in zilele noastre multe din parcurile din SUA sau Australia au trecut la iluminatul cu LED.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).