Ştiri

Transformați-vă barul într-o locație de top

Dacă vremea caldă te face să zâmbești și lipsa de zăpadă în munți te-a adus înapoi în oraș, e timpul să vizitezi barurile și restaurantele tale preferate. Cu temperaturile mai ridicate, începe din nou lupta între localuri pentru cea mai bună grădină în care vizitatorii pot scăpa de zgomot.

Înlocuiți Soarele cu V-TAC

Baia este unul dintre locurile preferate de acasă, care ne permite să ne relaxăm. De aceea este foarte important să fii comod și confortabil. Cele mai multe băi de astăzi nu au ferestre și în ele lipsește lumină de zi, astfel încât iluminarea devine una dintre cele mai importante componente ale interiorului.

Merge înainte cu V-TAC

În timpul lunilor reci centrele comerciale reprezintă unele dintre locurile cele mai vizitate de oameni. Acestea nu numai oferă un număr mai mare de servicii – cinema, restaurante, cafenele, magazine, săli de jocuri și altele, ci și asigură petrecerea plăcută a timpului vizitatorilor.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.