Ştiri

Timpul rece și înnorat afară în combinație cu tonurile întunecate ale naturii înconjurătoare deseori duc la o depresie de iarnă. Aceasta este legată direct de reducerea nivelului serotoninei, mai cunoscut sub numele ”hormonul fericirii” în organism. Procesul acesta se accelerează atunci când partea luminoasă din zi devine mai scurtă. Atunci trecem mai mult timp acasă și simțim mai clar influența luminii artificiale.

Aici intervin și diodele emițătoare de lumină care dețin o gamă bogată de culori. Psihologii sunt categorici cu privire la faptul că lumina într-adevăr afectează oamenii – în mod emoțional și psihic. Chiar dacă nu observăm culorile, acestea ne afectează. Nuanțele diferite pot modela dispoziția noastră și o pot îmbunătăți.

Cu V-TAC și în sala de fitness

La începutul fiecărui an nou ne gândim la kilogramele în plus. Este timpul să începem din nou sau pentru prima oară unele activități sportive. Dar întrebarea este ce să alegem? Afară este rece și jocurile preferate din parc cu siguranță nu sunt potrivite, de aceea alergați spre sala de fitness!

Pentru ca antrenamentul să fie mai plăcut este important ce este iluminatul din sală. Este important să fie de calitate ridicată pentru a se evita deteriorarea văzului nostru și să fie cât se poate mai similar cu lumina zilei. De aceea iluminatul cel mai potrivit este LED de V-TAC, ale cărui avantaje nu sunt numai facturile mai mici pentru electricitate.

Pârtii de schi LED

În toiul sezonului de iarnă și vacanțele, sporturile reprezintă o activitate preferată multora dintre noi. Încă după primele fulgi de zăpadă întoarcem privirea spre schi sau snowboard-ul în dulap. La lucrurile preferate putem adăuga și plimbarea de seară care reprezintă o experiență foarte amuzantă și de ce să nu fie și cu consum redus de energie și mai sigură?

Pagina 1 din 8

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).