Ştiri

Viitorul este LED

Revoluția în domeniul iluminării a trecut foarte repede. În 150 de ani am trecut prin becuri incandescente și am ajuns la iluminarea modernă LED.

Dorința de a economisi energie, eficiența sporită, fezabilitatea și durata de exploatare mai lungă sunt printre principalii factori care determină acceptarea LED-urilor în toate domeniile de activitate ale vieții umane. Aceste led-uri ar putea fi combinate și cu senzori de mișcare pentru utilizarea lor mai eficientă.

Fii smart

Dacă cândva v-au furat bunuri din curte sau v-au spart mașina în timp ce era parcată pe strada din fața locuinței dvs., există o mare șansă autorul a fi fugit cu mult înainte de a află că ați devenit victima. Există o șansă și mai mare niciodată să nu aflați cine este autorul faptei. Dacă vi se pare familiar, este timpul să investiți în siguranța dvs.

Aprindeți lumina la biroul cu V-TAC

Birourile de tip ”open space” devin din ce în ce mai populare în ultimii ani. Ele sunt varianta preferată de mulți angajatori, dar prezintă și deficiențele sale. Cea mai mare este lipsa luminii naturale la majoritatea locurilor de muncă. Astfel, angajații sunt nevoiți a utiliza iluminatul artificial pe tot parcursul zilei.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.