Ştiri

Nopți calde de vară cu V-TAC

Indiferent dacă preferați confortul grădinii sau terasei casei voastre, romantica plajei sau liniștea munții, aveți nevoie de o bună iluminare. LED-urile pot satisface necesitățile fiecărei din aceste modalități de petrecere a timpului liber în aer liber.

Aprindeți lumina în acvariul!

Indiferent dacă sunteți proprietarul unui delfinariu mare, care atrage mulți vizitatori sau dacă fundul marii este pasiunea voastră și l-ați adus acasă, iluminarea este un element principal pentru atingerea unor rezultate bune. LED-urile nu numai sunt mai potrivite pentru animalele subacvatice, dar vă vor economisi multe fonduri din consumul de energie electrică.

Pe apă cu V-TAC

A călători în jurul lumii pe apă și a-ți merge apă sunt două lucruri foarte frumoase. Pentru a realiza prima ajunge a ne cumpăra bilet pentru următoarea croazieră exotică, dar pentru cea de a doua sunt necesare mai multe eforturi.

Pentru a oferi o călătorie mai confortabilă pasagerilor săi, marile companii de transport călători recurg la diferite îmbunătățiri. Alegerea LED-urilor pentru iluminare dobândește o importanță tot mai mare în industria de navigație a navelor din cauza economisii energiei și datorita vieții mult mai lungi a acestora în comparație cu viața becurilor obișnuite.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.