Ştiri

Creați confort cu V-TAC

Vara este timpul pentru tot. Timp pentru mare, dar și timp pentru munte. Timp pentru pescuit sau timp pentru noua voastră rochie colorată. Este și timpul a vă renova vila suburbană și a vă relaxa departe de viața cotidiană accelerată.

Și deja se simte mirosul mării...

Mergem la mare ! Aceasta este expresia noastră preferată în timpul verii, sau chiar în decursul anului întreg, dacă am putea merge la un loc necunoscut și exotic. În luminoasă a zilei incontestabil ne dedicăm timpul plajei, dar serile sunt destinate plimbărilor romantice și convorbirilor plăcute în aer liber.

Încărcați-vă cu amintiri

Vara deja este aici, au început concediile, iar spiritul este destul de ridicat. Dacă și dumneavoastră vă simțiți în felul acesta, cu siguranță vă planificați vacanța sau o nouă aventură. Festivalurile muzicale, precum și petrecerile la plaja sau la munte sunt o idee remarcabilă pentru amintiri de vară de neuitat, iar variantele sunt multe, și la noi în țară și în străinătate.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.