Ştiri

Reclame LED

Orice afacere are nevoie de publicitate. Chiar nu doar publicitate, dar de cea mai potrivită publicitate, care va ajunge la un număr maxim de persoane și care va bucura ochiul spectatorilor. Și aici este nevoie de luminile LED, care deja au cucerit toate domeniile vieții noastre datorita numeroaselor sale avantaje.

Pas după pas

Cu ajutorul produselor LED ale V-TAC v-ați putea face scările un loc mult mai sigur, dar totodată, a vă îmbunătăți design-ul interior pas după pas. Jocul între lumina și umbre vă va surprinde prin posibilitățile sale, dar totodată vă veți economisi și energie. LED-urile se deosebesc și prin durata lor de exploatare mai lungă, reducându-vă cheltuielile de întreținere.

Lumini LED pentru drumuri mai sigure

Vizibilitatea bună este de importanță primară pentru conducerea în condiții de siguranță. Din acest motiv este importantă iluminarea perfectă nu doar în mașina, ci și pe drum. LED-urile sunt cea mai bună soluție pentru că sunt lipsite de străluciri, nu irită ochii și sunt prețioase în condiții de ceață. În plus, ele au o perioadă lungă de exploatare și tot mai multe orașe înlocuiesc lumina tradițională cu lumini LED.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  Tel: 0040314378627

   Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

  E-mail: romania@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC – furnizor credibil de produse LED pentru Europa - o echipa europeană a companiei multinaţionale V-TAC, care are sucursale în Bulgaria (Sofia), Marea Britanie (Londra), UAE (Dubai), India (Mumbai), Ungaria (Budapesta), România (Bucureşti), Austria (Viena).

Hub-ul nostru logistic din Sofia a atins o suprafaţă de 40 000 m.p.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru gestionarea identificaţiei, navigaţiei şi a altor funcţii de acest tip. Folosind site-ul nostru, dumneavoastră practic vă daţi consimţământul ca cookie-urile să fie stocate pe browser-ul dumneavoastră.