Ştiri

De ce nu o trecere de pietoni LED ”inteligentă”?

După ce iluminarea LED a preluat aproape orice moment din viața noastră de zi cu zi, iar multe orașe din lume și-au înlocuit în întregime becurile din iluminarea stradală cu becuri LED, acum a venit momentul și treceri de pietoni ”inteligente”.

Imaginați-vă o trecere de pietoni pe suprafața căreia sunt montate becuri LED, care iluminează traseul de traversare a străzii. Această lumină asigură semnalizare conducătorilor de automobile, de biciclete prezența pietonilor. Astfel, chiar dacă sunteți ascunși de pomii de a lungul străzii sau dacă v-ați distrat atenția din vin telefonului, traversarea voastră este mult mai sigură. Aceasta este o variantă mult mai fiabilă pentru copii pe stradă, care deseori apar în fața mașinilor fără a gândi la siguranța sa.

Iluminează Crăciunul!

Decembrie = familie + cadouri + casă. În luna cea mai festivă a anului, când toată familie este împreuna din nou, vom acorda atenție confortului de acasă. Ați putea completa ambianța festivă cu produsele LED potrivite și a ilumina Crăciunul !

Becurile LED sunt nu numai lumina viitorului, ci și arta viitorului. Ele oferă o gamă bogată de variații de culori și de forme, care ar putea completa viziunea casei dumneavoastră, indiferent dacă sunteți iubitori ai stilului clasic sau modern de mobilare.

Pian cu coadă cu iluminare cu LED-uri la Festivalul luminilor din California

O noapte de toamnă, parcul orașului, flori cu LED-uri luminoase, bănci cu lumini neon, muzică și oglinzi luminoase – aceasta nu este un vis de basm, ci o parte din instalațiile de artă abstracte din cadrul Festivalului tradițional al luminilor care ia loc în orașul Oakland din statul California. Festivalul care a început acum 6 ani ca un eveniment festiv cu lanterne, s-a transformat într-un eveniment cultural care prezintă cele mai moderne și inovative tehnologii de iluminare.

Poate iluminarea cu  LED-uri să salveze planeta?

Trăim într-o lume în care mâncarea este bio, cafeaua este bio, îmbrăcăm copiii noștri cu haine din bumbac bio, dar ne gândim dacă iluminarea noastră este bio?

În viața noastră zilnică folosim iluminare artificială pentru a putea termina toate sarcinile zilei atât acasă, încât și în birou. Dar cum este afectată planeta noastră de acest fapt?

V-TAC sprijină noul model  Audi A8 la Salonul auto Sofa 2017

Din 14 până în 22 octombrie, în Inter Expo Center a avut loc al 23-lea Salon auto Sofia 2017. Evenimentul care a fost realizat pe o suprafață de 14 000 m.p. a avut scopul de a demonstra cele mai bune realizări ale industriei automobilelor pentru anul acesta. Au participat peste 65 de expozanți, cu peste 40 de mărci auto globale și peste de 300 de exponate.

Pagina 1 din 4

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).