Ştiri

Avertizare! Ce lămpi ne amenință sănătatea?

Iluminarea cu LED-uri a V-TAC economisește mai multă energie decât becurile economice și nu este periculoasă în cazul spargerii becurilor.


Suna incredibil dar, becurile din cameră sunt responsabile, în mare măsură, nu numai pentru tonus și starea de spirit, ci și pentru sănătatea noastră. Iluminatul artificial de calitate slabă ar putea duce la depresie, dureri de cap și la un sistem imunitar slăbit.

Potrivit specialistului german în problemele impactului iluminatului asupra oamenilor, Alexander Vunsch, prezența mercurului în becurileeconomice poate declanșa schimbări hormonale în organism. Mai mult, deși incidenta este destul de scăzută, radiațiile ultraviolete provoacă probleme dermatologice la persoanele cu sensibilitate crescută la nivelul pielii, a declarat președintele Societății Europene de Fotodermatologie prof. John Hawk. Alte studii au concluzionat că fenolul și vaporii nocivi, care sunt utilizați în producerea becurilor economice, sunt emise în mod continuu când iluminatul este pornit.

Conform prezumției că prețul este un criteriu major în alegerea iluminatului pentru locuință sau birou, mulți oameni preferă lămpi fluorescente compacte, cunoscute în această țară ca modele de economisire a energiei, dar nu este oare pe primul loc sănătatea și siguranța noastră ? Aceste becuri ar trebui să fie vândute cu instrucțiuni detaliate cu privire la modul corect în care trebuie să acționeze consumatorii în cazul în care produsul se sparge. Apoi devine periculos, în special pentru copii și femei însărcinate.

Compania V-TAC participă la târgul IEAS 2016 din București.

20-23 Septembrie 2016 va avea loc la Palatul Parlamentului și este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipament electric din România.

Ne puteți găsi la stadurile A25 și A31 din sala Unirii unde vă invităm cu plăcere să vedeți cele mai noi produse de iluminat cu led.

SOFIA (Bulgaria), June 15 (SeeNews) - Five Bulgarian companies have been included in London Stock Exchange Group's (LSEG) "1000 Companies to Inspire Europe" report, which identifies the fastest-growing and most dynamic small and medium-sized enterprises (SMEs) in the UK and Europe, the bourse said on Wednesday.

Bulgarian representatives in the report are construction company Kristalna Voda, machine builder Milco, LED lights manufacturer V-TAC, agriculture trading company Agroreserve group, and carbon trading company Saga Commodities, LSEG said in its 1000 Companies to Inspire Europe report.

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).