Ştiri

Poate iluminarea cu  LED-uri să salveze planeta?

Trăim într-o lume în care mâncarea este bio, cafeaua este bio, îmbrăcăm copiii noștri cu haine din bumbac bio, dar ne gândim dacă iluminarea noastră este bio?

În viața noastră zilnică folosim iluminare artificială pentru a putea termina toate sarcinile zilei atât acasă, încât și în birou. Dar cum este afectată planeta noastră de acest fapt?

Pian cu coadă cu iluminare cu LED-uri la Festivalul luminilor din California

O noapte de toamnă, parcul orașului, flori cu LED-uri luminoase, bănci cu lumini neon, muzică și oglinzi luminoase – aceasta nu este un vis de basm, ci o parte din instalațiile de artă abstracte din cadrul Festivalului tradițional al luminilor care ia loc în orașul Oakland din statul California. Festivalul care a început acum 6 ani ca un eveniment festiv cu lanterne, s-a transformat într-un eveniment cultural care prezintă cele mai moderne și inovative tehnologii de iluminare.

V-TAC sprijină noul model  Audi A8 la Salonul auto Sofa 2017

Din 14 până în 22 octombrie, în Inter Expo Center a avut loc al 23-lea Salon auto Sofia 2017. Evenimentul care a fost realizat pe o suprafață de 14 000 m.p. a avut scopul de a demonstra cele mai bune realizări ale industriei automobilelor pentru anul acesta. Au participat peste 65 de expozanți, cu peste 40 de mărci auto globale și peste de 300 de exponate.

Pagina 1 din 6

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).