Ştiri

V-TAC salvează pentru fondul "Sunt și eu un om"

Cât de frumos ar fi dacă veți găsi o modalitate de a salva în fiecare lună cheltuielile gospodăriilor, nu? Și fără a face compromisuri în privinta calității. Este suficient să alegeți iluminatul potrivit și, în mod imperceptibil, fondul "Sunt și eu un om" va crește semnificativ. Astfel:

V-TAC pentru o culoare mai frumoasă a părului

Ti s-a intamplat cand te duci la un coafor dupa munca, sa-ti vopsesti parul in culoarea dorita si sa ramai foarte multumit, dar in dimineata urmatoare realizezi cum culoarea e destul de diferita? Dintr-o data, nuanta neagra purpurie care ti-a placut in noaptea anterioara nu arata atat de stralucitoare, blondul stralucitor e de fapt galben, iar rosul nu este ca un merlot ci da in portocaliu. Lecția nu este că dimineața este mai înțeleaptă decât seara, sau imaginația ta funcționează numai în întuneric.

Avertizare! Ce lămpi ne amenință sănătatea?

Iluminarea cu LED-uri a V-TAC economisește mai multă energie decât becurile economice și nu este periculoasă în cazul spargerii becurilor.


Suna incredibil dar, becurile din cameră sunt responsabile, în mare măsură, nu numai pentru tonus și starea de spirit, ci și pentru sănătatea noastră. Iluminatul artificial de calitate slabă ar putea duce la depresie, dureri de cap și la un sistem imunitar slăbit.

Potrivit specialistului german în problemele impactului iluminatului asupra oamenilor, Alexander Vunsch, prezența mercurului în becurileeconomice poate declanșa schimbări hormonale în organism. Mai mult, deși incidenta este destul de scăzută, radiațiile ultraviolete provoacă probleme dermatologice la persoanele cu sensibilitate crescută la nivelul pielii, a declarat președintele Societății Europene de Fotodermatologie prof. John Hawk. Alte studii au concluzionat că fenolul și vaporii nocivi, care sunt utilizați în producerea becurilor economice, sunt emise în mod continuu când iluminatul este pornit.

Conform prezumției că prețul este un criteriu major în alegerea iluminatului pentru locuință sau birou, mulți oameni preferă lămpi fluorescente compacte, cunoscute în această țară ca modele de economisire a energiei, dar nu este oare pe primul loc sănătatea și siguranța noastră ? Aceste becuri ar trebui să fie vândute cu instrucțiuni detaliate cu privire la modul corect în care trebuie să acționeze consumatorii în cazul în care produsul se sparge. Apoi devine periculos, în special pentru copii și femei însărcinate.

Pagina 1 din 2

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).