Ştiri

Instalații de iluminat cu dimensiuni mari care folosesc LED-uri

Care este lucrul comun între Globul de cristal din Times Square, podul Bay Bridge din San Francisco și catedrala Notre Dame din Paris ? În afara faptului că cele trei monumente atrag milioane de turiști în fiecare an, acestea au și 57 656 LED-uri în total. Iluminarea cu LED-uri deja face parte atât din instalații de artă, încât și din clădiri vechi și maiestuoase care își demonstrează unicitatea într-un mod nou și eficient din punct de vedere energetic.

Iluminarea cu LED-uri  păstrează zâmbetul Mona Lisei.

Toată lumea a auzit despre Mona Lisa lui Leonardo da Vinci și zâmbetul ei misterios. Tabloul este una dintre cele mai celebre opere de artă din lume care și-a găsit ultima casa în muzeul Luvru. Dar care este legătura între Gioconda și iluminarea cu LED-uri?

Aveți grijă de ochii Dvs. cu V-TAC

Deseori studenții și elevii sunt prinși în capcana oboselii și durerii în ochi. Cercetările dovedesc faptul că unu din cinci elevi se confruntă cu acest tip de problemă înainte de examenele și sarcinile importante.

Cu toții știm că iluminarea potrivită poate schimba dispoziția, indiferent dacă căutăm să obținem un mediu energizant, potrivit pentru învățare sau o atmosferă slab iluminată pentru a ne relaxa.

Iluminarea LED în frigider păstrează produsele proaspete

Nu este nimic mai gustos decât fructele și legumele proaspete, dar cât timp supraviețuiesc acestea în frigider? Răspunsul – nu mai mult de 2-3 zile. Experimentele cu diode emițătoare de lumină în ultimii ani au dovedit faptul că iluminarea LED poate îndelunga semnificativ viața fructelor și legumelor. De exemplu, căpșunile se păstrează proaspete pentru 9 zile, care este de trei ori mai mult timp pentru consumare. Astfel, felul de mâncare sănătos și plin de vitamine va avea un termen de valabilitate mai lung.

V-TAC protejează de la boli cronice

Știați că iluminatul necorespunzătoar la locul de muncă poate provoca boli cronice? Este vorba despre inflamația pleoapelor care afectează în principal persoanele active, intre 30 si 50 de ani, care petrec mult timp în birouri și este una dintre cele mai comune boli oftalmologice. În cele mai multe spații de lucru, lampa este în tavan și nu se aprinde în mod egal, dar monitorul este luminos, ceea ce face ca pupilele sa obosească. Printre altele, pot suferi de dureri de cap frecvente si oboseala cronica.

Pagina 1 din 3

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).