Ştiri

Aveți grijă de vederea câinelui dvs. cu V-TAC

Decizia de a lua un câine este adesea spontană, fără să ne gândim prea mult, luăm o creatură nefericită din stradă, sau o salvăm din cușca îngustă a magazinului de animale de companie. În majoritatea țărilor occidentale și în Statele Unite, totuși, animalele de companie nu sunt doar "luate", ci sunt adoptate ca și copii. Adoptanții trebuie să demonstreze că sunt demni să-și asume responsabilitatea pentru viața și sănătatea lor. Nu avem astfel de reguli în țara noastră, deci este cel puțin necesar să ne educăm dacă vrem să fim "părinți" buni. Știți, de exemplu, că trebuie să fii foarte atent cu vederea lor?

Becuri LED de la V-TAC Pentru copiii tăcuți

Lumina este unul dintre cei mai importanți factori în viața copiilor. Potrivit pediatrilor, nou-născuții nu văd nimic, lumina strălucitoare îi face să se enerveze. Abilitatea de a percepe imaginile este formată treptat. La început vederea lor este neclară și obscură, dar după prima lună pot sa distingă fața mamei. După a treia lună, ei învață să distingă culorile, cu cat mai strălucitoare cu atat atrag mai mult și intuitiv încep să cunoască impactul lor. Sa demonstrat, de exemplu, că albastrul acționează liniștitor pentru adolescenții hiperactivi, în special pentru băieți.

V-TAC salvează pentru fondul "Sunt și eu un om"

Cât de frumos ar fi dacă veți găsi o modalitate de a salva în fiecare lună cheltuielile gospodăriilor, nu? Și fără a face compromisuri în privinta calității. Este suficient să alegeți iluminatul potrivit și, în mod imperceptibil, fondul "Sunt și eu un om" va crește semnificativ. Astfel:

Pagina 1 din 3

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).