Ştiri

V-TAC protejează de la boli cronice

Știați că iluminatul necorespunzătoar la locul de muncă poate provoca boli cronice? Este vorba despre inflamația pleoapelor care afectează în principal persoanele active, intre 30 si 50 de ani, care petrec mult timp în birouri și este una dintre cele mai comune boli oftalmologice. În cele mai multe spații de lucru, lampa este în tavan și nu se aprinde în mod egal, dar monitorul este luminos, ceea ce face ca pupilele sa obosească. Printre altele, pot suferi de dureri de cap frecvente si oboseala cronica.

V-TAC - alegerea bucătarilor

Iluminarea corespunzătoare în bucătărie, în afară de un interior mai spectaculos și oferind confort, este, de asemenea, un factor cheie în efectul de a gătit și a mănânca. Pentru bucătărie, specialiștii recomandă așa-numita lumină Accent, la fel ca și pe cea pe care o folosesc pentru operele de artă. În timp ce pentru spălare, tăiere și mixare, ai nevoie de un bec luminos, concentrat, astfel încât să puteți vedea în mod clar fără ca umbra să cadă peste mâini. Există unele subtilitati atunci când aleg becuri de bucătărie:

Aveți grijă de vederea câinelui dvs. cu V-TAC

Decizia de a lua un câine este adesea spontană, fără să ne gândim prea mult, luăm o creatură nefericită din stradă, sau o salvăm din cușca îngustă a magazinului de animale de companie. În majoritatea țărilor occidentale și în Statele Unite, totuși, animalele de companie nu sunt doar "luate", ci sunt adoptate ca și copii. Adoptanții trebuie să demonstreze că sunt demni să-și asume responsabilitatea pentru viața și sănătatea lor. Nu avem astfel de reguli în țara noastră, deci este cel puțin necesar să ne educăm dacă vrem să fim "părinți" buni. Știți, de exemplu, că trebuie să fii foarte atent cu vederea lor?

Pagina 1 din 3

V-TAC LED Lighting

Contacte

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email us at: office@v-tac.eu

Urmăriți-ne

Certificates

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Despre noi

Noi suntem V-TAC Global, furnizorul de LED de încredere în Europa.

Noi suntem echipa europeană a companiei globale V-TAC Exports Limited cu birouri în următoarele locații: UAE (Dubai), India (Mumbai), Bulgaria (Sofia) și Anglia (Londra).